Personal Shopping

Een personal shopadvies is zeker niet alleen weggelegd voor ‘de rich and famous’. Bij Hop & Co en/of Nells bieden wij jou de mogelijkheid voor personal shopping ook.

Hangt je garderobe vol met veilige kleuren? Kies je vaak hetzelfde? Wil je wel eens iets anders, maar weet je niet wat? Wat past er goed bij jouw figuur? En wil je overladen worden met complimenten? Kies dan voor Personal Shopping! Wij nemen samen in alle rust de wensen door en kijken wat er goed bij jou past.

Op jouw lijf geschreven

We spreken door welke kleding er nu in je kast hangt en wat je anders wilt. Het is ook belangrijk om door te nemen voor welke gelegenheden je outfits zoekt. Als we samen helder voor ogen hebben wat de wensen zijn, dan kun je de paskamer in en zal je versteld staan van de nieuwe jij.

We geven kleuradvies, we laten je zien hoe je stijlen kunt combineren en welke pasvormen op jouw lijf geschreven zijn. Ook laten we je graag zien waar je accenten kunt aanbrengen, van jukbeenderen tot kuiten.

Personal shopping is leuk en leerzaam en wij weten zeker dat je vol inspiratie en met de juiste outfit stralend de winkel uitloopt!

Personal shopping bij Hop&Co en Nells